top of page

MAAK JE FEEST NOG MEESTERLIJKER MET DEZE EXTRA OPTIES

LED-dansvloer%20(1)_edited.png
LED - DANSVLOER

Altijd al een te gekke dansvloer willen hebben op jullie trouwfeest? Wij hebben 2 verschillende modellen met een zeer lage opstap. Met deze vloer komen de voetjes van de vloer!

Love%20Letters%20(2)_edited.jpg
VERLICHTE LOVE LETTERS

Maar liefst 1.50 meter hoog zijn deze unieke verlichte LOVE letters! Ze wor- den geleverd incl. een dimmer zodat je de lampen op elk moment van de dag de juiste sfeer kan geven!

LED-sticks.jpg
LED STICKS (multi-color)

Tijdens jullie feestavond eventjes helemaal los met 'het foute uurtje'? Laat jullie gasten mee zwaaien met deze LED sticks. Bij ons zijn ze gewoon per stuk te bestellen!

Luciennefotografie-PMD-events-15_edited.
4 LED SPOTS

Deze 4 spots op statief zijn in het wit uitgevoerd. Ze worden vaak achter de DJ booth geplaatst en veranderen van kleur op de maat van de muziek. Meerdere modellen beschikbaar.

Sax.jpg
SAXOFONIST

Een saxofonist is een super gave toevoeging op jullie feest! Zij weten perfect in te spelen op jullie publiek en improviseren heerlijk op de 'beats & sounds' van de DJ.

Vloerspots.jpg
4 VLOER SPOTS

Feesten jullie op een locatie waarbij de wensen zijn om dit nog sfeervol-ler te maken? Met de vloerspots kunnen wij perfect muren en nisjes op elke gewenste kleur uitlichten.

Full-color%20Show_edited.png
LASERSHOW (full-color)

Een lasershow is zeker niet alleen voor 'dance' muziek. Wij gebruiken meerdere lasers voor shows, animatie en zelfs teksten. Elke kleur is mogelijk met onze full-color lasers.

Studio.jpg
OPENINGSMIX

Gaat jullie feest van start met een spectaculaire openingsmix? Of vinden jullie het juist lastig? Wij denken graag met jullie mee en kunnen dit ook op maat verzorgen.

Laag-Hangende-Rookmachine-Huren-550x550.jpg
ROOKMACHINE

Dé Openingsdans, tevens een begin en start van jullie huwelijksfeest! Waan jezelf en jullie gasten letterlijk 'in de wolken'. Met speciale lampen creëren wij we een mooie opening!

Incl. 1 aanpassing

Laaghangende rookmachine

bottom of page